Υλικά για μαρινάδα για το κατσικάκι

  • 120ml κόκκινο κρασί
  • 120ml ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 60ml ελαιόλαδο
  • 15gr. ζάχαρη
  • 6gr. μέντα ξερή
  • 5gr. αλάτι
  • 2gr. κεδρόμηλα
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 2 φέτες κρεμμύδι
  • 1 κλωνάρι μαϊντανό
  • 1 κλωνάρι θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο

Συνταγή για μαρινάδα για το κατσικάκι

  • Για τη μαρινάδα του κρέατος ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
  • Βάζουμε το κατσικάκι σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη μαρινάδα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες έως μια μέρα.