Τέταρτος αγώνας για την ασυλία απόψε στο Survivorμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να βάζουν τα δυνατά τους για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων και να χάσουν τόσο το έπαθλο όσο και να χρειαστεί να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η πρώτη ήττα της εβδομάδας ήταν χρώματος Μπλε, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να ζητεί να βρεθεί υποψήφιος. Οι επόμενες δύο ήττες που ακολούθησαν αφορούσαν τους Κόκκινους, οι οποίοι υπέδειξαν ως υποψηφίους προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο μεν πρώτος δήλωσε πως το περίμενε και θα κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα του, ενώ η Ασημίνα ζήτησε η ίδια να βρεθεί στον τάκο, καθώς ο τραυματισμός της στο χέρι την έχει κρατήσει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες της στο Survivor.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

«Το ζήτησα κιόλας από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πολλά run, έχω ενταχθεί κι εγώ, αλλά δεν έχω την κούραση των παιδιών. Θέλω να εστιάσουμε στην αυριανή ασυλία άσχετα με το σημερινό που ψηφίστηκα. Η μονομαχία είναι σαν ένας αγώνας για εμένα γιατί κάνοντας περισσότερα run στη μονομαχία, μπορεί να βρω τα πατήματά μου», ανέφερε χθες η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ωστόσο, απόψε είχε μία πτώση με το τραυματισμένο της χέρι, δημιουργώντας ανησυχία για το αν θα καταφέρει να διεκδικήσει την παραμονή της.


Όσον αφορά το τέταρτο αγώνισμα για την ασυλία, οι Κόκκινοι έκαναν την ανατροπή και ισοφάρισαν. Οι Μπλε βρέθηκαν στη δυσμενή θέση να ψηφίσουν την Αναστασία Τσέρου, η οποία δήλωσε έτοιμη να ριχτεί στη μονομαχία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: