Η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha «Happy Day» Τίνα Μεσσαροπούλου με ανάρτησή της στα social media καταγγέλει ότι δέχθηκε μήνυμα με ευχές για χρόνια πολλά, ενόψει του Πάσχα από υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η δημοσιογράφος ουδέποτε έχει δώσει το τηλέφωνό της στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Ακόμη τονίζει πως συζήτησε για το συγκεκριμένο θέμα με άλλους δύο φίλους της οι οποίοι της είπαν ότι έχουν λάβει αντίστοιχο μήνυμα απο τον ίδιο υποψήφιο ευρωβουλευτή αλλά και από άλλους του ίδιου κόμματος.

Όπως υποστηρίζει «προφανώς οι πρακτικές αυτές είναι έκνομες και δεν θα έπρεπε να γίνονται. Δυστυχώς όμως είναι ιδιαίτερες διαδεδομένα όχι μόνο από όλα τα κόμματα αλλά και από πολλές εταιρείες».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή η υποκρισία στις μέρες μας ξεχειλίζει σας γνωρίζω ότι σήμερα έλαβα από υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ γραπτό μήνυμα από τηλεφωνικό κέντρο μηνυμάτων στο τηλέφωνό μου. Με δεδομένο ότι ουδέποτε δεν έχω δώσει το τηλ μου στον εν λόγω πολιτικό φορέα, απευθείας σκέφτηκα τη φασαρία που έγινε με την υπόθεση των emails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Όταν το συζήτησα με δύο άλλους φίλους μου, μου επέδειξαν αντίστοιχα μηνύματα από τον ίδιο και άλλους υποψήφιους του ίδιου πολιτικού χώρου. Ας σταματήσουμε επιτέλους την υποκρισία. Προφανώς οι πρακτικές αυτές είναι έκνομες και δεν θα έπρεπε να γίνονται. Δυστυχώς όμως είναι ιδιαίτερες διαδεδομένα όχι μόνο από όλα τα κόμματα, αλλά και από πολλές εταιρείες».

unknown