Η Φενέρμπαχτσε είναι... ένα βήμα μακριά από το Βερολίνο. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με όπλο τα τρίποντα και την επιθετική πολυφωνία κατάφερε να επικρατήσει της Μονακό με 89-78 και να κάνει το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs της Euroleague. Η απουσία του Μπράουν έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τους Μονεγάσκους και σίγουρα μεγαλύτερο από εκείνη του Μότλεϊ για τη Φενέρ η οποία έχει... συνηθίσει χωρίς τον πληθωρικό ψηλό της.

Με κορυφαίο τον Νικ Καλάθη και καθοριστικούς Χέιζ-Ντέιβις και Μπιμπέροβιτς η Φενέρμπαχτσε

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο κορυφαίος της Φενέρμπαχτσε, σε ακόμη μια πληθωρική εμφάνιση. Ο Μάρκο Γκούντουριτς και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς "κουβάλησαν" ανά διαστήματα στο σκοράρισμα. Το σημαντικότερο όμως για τον Σάρας είναι ότι βοήθησαν όλοι όσοι πέρασαν στο παρκέ.

Ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε να είναι επιδραστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, τη στιγμή που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έδειχνε να έχει ζεσταθεί. Παρ' όλα αυτά στη συνέχεια ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ με τον Άλφα Ντιάλο αυτοί που κράτησαν τη Μονακό στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, στα χρονικά διαστήματα που οι Τούρκοι τα έβαζαν από παντού.

Στην τέταρτη περίοδο όμως οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν ψύχραιμοι και απάντησαν στα σερί των Μονεγάσκων που μείωναν τη διαφορά, αλλά ποτέ σε επίπεδα μιας κατοχής. 

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 47-40, 69-58, 89-78

Δείτε ΕΔΩ το boxscore της αναμέτρησης