Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μπήκε ως φαβορί στο ζευγάρι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ όμως από το "Κίτρινο Τείχος" του "Signal Iduna Park" δεν περνάς εύκολα. Η Μπορούσια πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην παρέα του Εμπαπέ ο οποίος βλέπει το όνειρο του να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό να... δυσκολεύει, καθώς η ομάδα του πλήρωσε την αστοχία της στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη και οι "Βεστφαλοί" μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο τέρμα καθώς η πρόκριση στον τελικό του UEFA Champions League είναι ακόμη... ορθάνοιχτη!

Κυρίαρχη Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασικές ευκαιρίες και η Παρί στο δεύτερο

Στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ κυριάρχησε, χωρίς καμία υπερβολή. Αν δεν υπήρχε ο Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια το σκορ μπορεί να ήταν παραπάνω από το 1-0, το οποίο έκανε ο Φούλκρουγκ με εντυπωσιακό στυλ στο 36' έπειτα από ασίστ του Σλότερμπεκ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ykdv3recbd)

Με 5 τελικές για γκολ έκλεισαν το πρώτο μέρος οι Βεστφαλοί εκ των οποίων μάλιστα οι 4 είχαν κατεύθυνση προς την εστία. Από την άλλη οι "Παριζιάνοι" είχαν μόλις 3 και καμία εντός εστίας με την άμυνα της Ντόρτμουντ να παίρνει άριστο βαθμό (κάτι που δε συμβαίνει συχνά).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0yji387av6h) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ykkctbsdpl)

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν εντελώς διαφορετική. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε ουκ ολίγες φάσεις, και μάλιστα κάποιες εξ' αυτών ανήκαν στην κατηγορία του "απλά δε χάνονται". Ήταν και άτυχοι οι παίκτες του Ενρίκε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ykx9u7zh5d) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0yl7h4jepvl)

Παρ' όλα αυτά μεγάλες ευκαιρίες βρήκε και η Μπορούσια για να κάνει το 2-0 και να βάλει πολύ πιο δύσκολα στην παρέα του Εμπαπέ ενόψει της ρεβάνς. Εν τέλει το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη στο "Parc De Princes".