Λίγο πριν παίξουν το κρισιμότερο παιχνίδι τους για φέτος στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ παρουσίασαν με εντυπωσιακό τρόπο τις νέες τους φανέλες ενόψει της καινούργιας σεζόν, με τις αλλαγές να μην είναι πολλές αλλά να είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές.

Η καινούργια εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κυριακή (19/05) την Γουέστ Χαμ για την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Οι "Πολίτες" θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Άρσεναλ για να κατακτήσουν το τέταρτο σερί πρωτάθλημα. Λίγο πριν την μεγάλη ανάμετρηση όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσίασαν την νέα εμφάνιση για τη σεζόν 2024/25.

Το σύνθημα της νέας καμπάνιας για τους πρωταθλητές Αγγλίας είναι "It's Manchester calling" λόγω της παρουσίας του αριθμού "0161" που υπάρχει στη φανέλα στο ύψος του αυχένα. Ο συγκεκριμένος κωδικός μπαίνει μπροστά όταν κάποιος θέλει να καλέσει στην πόλη του Μάντσεστερ και είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη.

Σημαντικές αλλαγές στο σήμα της νέας εμφάνισης της Άρσεναλ

Από τη πλευρά της, η διεκδικήτρια του τίτλου, Άρσεναλ αντιμετωπίζει στην έδρα της την Έβερτον και θα περιμένει ένα... δώρο από Λονδίνο μεριά για να κατακτήσει την Premier League. Οι "Gunners" με τη σειρά τους παρουσίασαν την νέα εντυπωσιακή φανέλα τους.

Η καινούργια εμφάνιση έχει πάρει πληθώρα θετικών σχολίων με το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Η διαφορά βέβαια εντείνεται στο λευκό που πλέον υπάρχει σε περισσότερα σημεία της φανέλας, ενώ εντύπωση προκαλεί η αλλαγή στο κομμάτι του σήματος της ομάδας.

Η Άρσεναλ σε συνεννόηση με την Adidas που ήταν εκείνη που δημιούργησε την νέα εμφάνιση, αποφάσισε να αλλάξει το κλασικό σήμα του παρελθόντος και να τοποθετήσει ένα κανόνι μόνο.