Για την «κόλαση» που περνάνε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο, καθώς αγωνίζονται να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα, μίλησε σχεδιάστρια κοντά στην οικογένεια.

Η σχεδιάστρια παιδικών ρούχων Amaia Arrieta, τα ρούχα της οποίας έχουν κατά διαστήματα ντύσει τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, περιέγραψε πώς είναι η κατάσταση στην οικογένεια μετά τη σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ. 'Οπως ανέφερε μιλώντας στην «Telegraph», είναι «συντετριμμένη» από τα νέα της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση. Ελπίζω ότι θα ανακάμψουν. Είναι μια προσωπική υπόθεση».

amaia-sxedistria

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι παλεύει με τον καρκίνο λίγες εβδομάδες αφότου ο πεθερός της, βασιλιάς Κάρολος, ανακοίνωσε τη δική του διάγνωση για την ασθένειά του.


Η σχέση της σχεδιάστριας με τους γαλαζοαίματους

Η ισπανικής καταγωγής σχεδιάστρια είπε στην εφημερίδα ότι το ντύσιμο των γαλαζοαίματων της προκαλεί «υπερηφάνεια». Για πρώτη φορά είδε τα ρούχα της σε ένα πορτρέτο του πρίγκιπα Τζορτζ το 2014. Αναπολώντας τη στιγμή που είδε τη φωτογραφία, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hello!» στο Waitrose, η Arrieta είπε: «Ήταν μια τεράστια στιγμή, γιατί αγόραζαν από εμάς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα φορέσουν τα ρούχα πραγματικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε σε περιορισμένα δημόσια καθήκοντα τις τελευταίες ημέρες, ενώ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πότε η Κέιτ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.