Σε παρ' ολίγον τραγωδία θα κατέληγε το Πάσχα για μια οικογένεια από τη Φθιώτιδα, αφού μια πόρτα παλιού σχολείου καταπλάκωσε και τραυμάτισε τον ανήλικο γιο τους.

Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, το βράδυ της Κυριακής, όταν ο μικρός Γιώργος βγήκε με την αδελφή και την ξαδέλφη του για παιχνίδι στο παλιό σχολείο στον Άγιο Στέφανο Δομοκού. Η προσπάθεια του αγοριού να μπει στο προαύλιο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, παραμονή της ονομαστικής γιορτής του, με τους  κατοίκους να καταγγέλλουν κακοτεχνίες και τον μικρό να δείχνει τα σημάδια από το ατύχημα που είχε.

«Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη»

Μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο θείος του παιδιού: «Έπεσε η πόρτα από το σχολείο. Ήταν ο ανιψιός μου. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το παιδί. Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη».

«Είχαμε άγιο» λέει ο πατέρας του παιδιού

Με τη σειρά του ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο ίδιο μέσο είπε: «Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά».

Όπως καταγγέλλει, η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο, αλλά ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το καινούριο που μπήκε λίγες ώρες μετά την παραλίγο τραγωδία. Καταλυκτικά είπε: «Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα».

Όσα είπε ο πατέρας του 5χρονου στη Λαμία:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d12k9xw5pwld)