Περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο το θρίλερ στη Βραυρώνα με το ζευγάρι που πέταξε στα σκουπίδια στο νεογέννητο παιδί τους.

Αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου απολογείται το ζευγάρι από το Νεπάλ για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε στη Βραυρώνα.

Απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η σορός του βρέφους δεν έχει παραδοθεί για να ταφεί, ενώ είναι αρκετά θολό το τοπίο γύρω από το κατά πόσο ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε και ποια ήταν η ηλικία του, εάν επρόκειτο για μία τελειόμηνη κύηση ή αν γεννήθηκε πρόωρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19j03l636jl)

Αμφισβητείται η ταυτότητα του πατέρα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ηλικία του βρέφους έχει καθοριστική σημασία για την ταυτότητα του πατέρα, καθώς εάν πρόκειται για γέννα τελειόμηνης κύησης, πατέρας ήταν ο 23χρονος, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση προκύπτουν νέα ερωτήματα τόσο για το ποιος ήταν ο πατέρας του βρέφους αλλά και τι είχε πει η γυναίκα για την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της. Γι' αυτόν τον λόγο εξάλλου έχει ληφθεί από τον άνδρα και δείγμα DNA.

Λόγω των χτυπημάτων που έφερε το μωρό, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να διαπιστωθεί η ηλικία του βρέφους, επομένως οι Αρχές τώρα περιμένουν τις ιστολογικές αλλά και τις τοξικολογικές για να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση οι ανατροπές είναι μεγάλες, γιατί εάν το μωρό δεν ήταν εννέα μηνών, αλλά μικρότερο, είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να έχει πει ψέματα και να έκρυβε την εγκυμοσύνη.

Τι κατέθεσε ο γυναικολόγος

Η μητέρα μετά τη γέννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε από γιατρούς. Ο γυναικολόγος που την είδε κατέθεσε για την υπόθεση, περιγράφοντας πώς η νεαρή έφτασε με αιμορραγία στα επείγοντα.

 «Στις 9/5/2024 και ώρα 23:30 εισήλθε στο νοσοκομείο γυναίκα αλλοδαπή από το Νεπάλ με αιτιωμένη κολπική αιμορραγία. Αφού την εξέτασαν κλινικά και υπερηχογραφικά προέκυψε ότι είχε γεννήσει μέσα στην ίδια ημέρα. Στις ερωτήσεις τους πού βρίσκεται το έμβρυο, στην αρχή αρνούνταν ότι ήταν έγκυος, ενώ στη συνέχεια δεν έδινε σαφείς απαντήσεις. Εκείνος άμεσα κάλεσε την Αστυνομία, που και προσήλθε στο νοσοκομείο και επιλήφθηκε. Η γυναίκα προσήλθε στο νοσοκομείο με έναν άνδρα ο οποίος τους παρουσιάστηκε ως σύζυγός της. Επίσης και ο άνδρας απ' ό,τι τους είπε δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος η γυναίκα του. Από τις εξετάσεις η γυναίκα βρισκόταν κλινικά τελειωμένης κύησης. Στη συνέχεια έκαναν αναρρόφηση. Επίσης ελήφθη δείγμα αίματός της, για μέτρηση Β Χοριακής Γοναδοτροπίνης και το αποτέλεσμα ήταν θετικό, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι ήταν έγκυος. Παρέμεινε νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες».