Με μια μαυρόασπρη, φωτογραφία, που ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη «τρέλανε» τους ακόλουθους της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζεται με ροζ μπικίνι από τις διακοπές της

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εξέφρασε για άλλη μια φορά τον έρωτά της προς τον Μάκη Παντζόπουλο συνοδεύοντας την ανάρτησή της με τη λεζάντα «Αγάπη».

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία ενθουσίασε τους followers της Ελένης Μενεγάκη, οι οποίοι έσπευσαν να αφήσουν πολλά likes και σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

«Από της ποιο ωραίες φωτό που έχεις Ελένη μου πάντα να είστε χαμογελαστοί και αγαπημένοι κάθε σας στιγμή» έγραψε μια από τις followers της Ελένης Μενεγάκη, ενώ άλλη συμπλήρωσε «Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ο άντρας σου… Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι κορίτσι μου, να έχετε υγεία ευτυχία και πολλή πολλή αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Σημειώνεται πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε το 2015 και η μικρή Μαρίνα ολοκλήρωσε λίγους μήνες αργότερα την ευτυχία της με τον Μάκη Παντζόπουλο.