Μοιράζονται με τις μητέρες τους την ομορφιά και, σε κάποιες περιπτώσεις, έχει αποδειχτεί πως μοιράζονται και το ταλέντο τους, ειδικά στο μόντελινγκ ή την υποκριτική.
Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας επιλέξαμε μερικά ζευγάρια διασήμων μαμάδων και κορών που απασχολούν συχνά τη show business με τις εμφανίσεις ή και τα επαγγελματικά τους βήματα.

7807fddb-ap23121823333395


Το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση της Lila Moss, κόρης της Kate Moss. Η Lila εργάζεται ως μοντέλο εδώ και χρόνια και μάλιστα πλέον συνεργάζεται με τη μητέρα της σε διεθνείς καμπάνιες.

reese-witherspoon-ava-witherspoon-091023-7c2c4eae82c24223833302ad9e6b987c


H 24χρονη Ava Phillippe δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ασχοληθεί με την υποκριτική και την παραγωγή ταινιών και σειρών, όπως η – ολόιδια – μαμά της Reese Witherspoon και προς το παρόν εργάζεται ως μοντέλο και influencer.


blue-ivy-carter-and-beyonce

H Blue Ivy Carter έκλεισε τα 12 και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία, κάνοντας τη μαμά Beyonce ακόμα πιο περήφανη για εκείνη.


klum-2

H 17χρονη Leni Klum, κόρη της Heidi Klum, έκανε πριν λίγο καιρό την πρώτη της διεθνή καμπάνια για γνωστή εταιρεία εσωρούχων και είχε στo πλευρό της την, πολύ περήφανη για εκείνη, μαμά της.

795489c143224541f1ed512447d6576e

Όταν ήταν μόλις 4 ετών, ο Karl Lagerfeld είχε προβλέψει πως η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple Martin, θα γινότα ένα «κορίτσι της Chanel». O Kaiser της μόδας έπεσε μέσα και παρότι η Apple δεν ασχολείται συστηματικά με το μόντελινγκ – ακόμα τουλάχιστον – έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της.

kaia-gerber-cindy-crawford-twin-moments

Η Kaia Gerber μοιάζει εκπληκτικά με την μαμά της Cindy Crawford, της οποίας την καριέρα φιλοδοξεί μια μέρα να ξεπεράσει. Ακούγεται πολύ δύσκολο, αλλά η 22χρονη ήδη έχει κάνει δεκάδες συνεργασίες με πολύ σημαντικά brands, ενώ έχει παίξει και στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά.

brooke-shields-rowan-header

Η Rowan Henchy, η μεγάλη κόρη της Brooke Shields, σπουδάζει ακόμα και παράλληλα ασχολείται, όπως και η μητέρα της από πολύ μικρή ηλικία, με το μόντελινγκ. Ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει στο μέλλον, σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία.

meryl-and-daughters

H Grace Gummer, η Mamie Gummer και η Louisa Jacobson Gummer είναι οι τρεις κόρες της Meryl Streep, που ασχολούνται ενεργά με την υποκριτική. Η ομοιότητα με τη μαμά τους είναι παραπάνω από προφανής.

2020_04_24_08_34_20_gold

Η Kate Hudson και η Goldie Hawn είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια μαμάς και κόρης της show business και ένας λόγος για τον οποίο έχουν δεθεί τόσο ήταν και η απουσία του μπαμπά της Hudson από την καθημερινότητά τους για πάρα πολλά χρόνια.

margaret-qualley-andie-mcdowell

Η Margaret Qualley ασχολείται με την υποκριτική, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων και στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things. Η μαμά της Andie McDowell μετρά πολλές δεκαετίες καριέρας και τη συμβουλεύει για τις επόμενες κινήσεις της.

210827102945_cathryn_zeta_jones_carys

Η Carys Douglas μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της Catherine Zeta-Jones όσο περνούν τα χρόνια. Πρόσφατα μάλιστα φόρεσε ένα ρούχο της, με το οποίο είχε εμφανιστεί σε βραβεία MTV της δεκαετίας του 1990 και εντυπωσίασε το κοινό του Instagram.