Το δίδυμο των Ελλήνων εκφωνητών στην Eurovision 2024, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα ήρθε να σχολιάσει ο Τάσος Ριζόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας στον αέρα του Τ Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του κατακεραυνώνοντας τους δυο ηθοποιούς.

Ειδικότερα, ο Τάσος Ριζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά για το δίδυμο της παρουσίασης στην Eurovision 2024 πως «από που να το πιάσεις, που να το αφήσεις και από που να το μαζέψεις! Από ότι φάνηκε, ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα. Είναι αυτό που λέμε αδιάβαστοι, άκοπα, αβίαστα, αδιάφορα».


«Πήγαν εκεί πέρα χωρίς να έχουν μάθει πόσες είναι οι χώρες, δεν ήξεραν ποιες είναι οι Big 5 και Τατιάνα μου, τώρα που καλοκαιριάζει, θα σε πάρω να πάμε παρέα στο Σαν Μαρίνο να κάνουμε ηλιοθεραπεία και μετά να σε ξεναγήσω και στον λαβύρινθο της Νεμέας. Και μετά θα πάμε να πιούμε και ένα ουζάκι με την κυρία που καθόταν δεξιά επάνω και δεν ξέραμε ποια είναι! Οι πρόβες δηλαδή πήγαν στράφι! Γιατί πρέπει να πούμε ότι έγιναν πρόβες και αισθάνομαι προσβεβλημένος που υποτιμούν την νοημοσύνη μου σαν Έλληνα».