Άσχημα νέα για όλους τους θαυμαστές της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, καθώς, σύμφωνα με αρκετά διεθνή Μέσα, το ζευγάρι φαίνεται να οδεύει προς μια κατεύθυνση που θα μπορούσε να καταλήξει σε διαζύγιο.

Από τότε που επανασυνδέθηκαν ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες που ήταν χωριστά, οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ αποφάσισαν να παντρευτούν, ωστόσο τα σύννεφα στον γάμο τους έχουν πυκνώσει και μάλιστα έχουν αραιώσει και οι κοινές τους εμφανίσεις. Τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για δυσκολίες στον γάμο τους, ωστόσο είναι πρόωρο να ειπωθεί ότι οι δυο τους χωρίζουν.

Μάλιστα, η «Marca» παρουσιάζει και «στοιχεία», τα οποία αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει εντοπιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ. Γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με φίλους και όχι με τον σύζυγό της. Ο Μπεν Άφλεκ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή εκείνη την ημέρα.


Σύμφωνα με το «In Touch Weekly» και άνθρωπο που μίλησε στο Μέσο, αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι προσπαθεί να τα βρει και γι’ αυτό πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου. Ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι οι δυο τους τσακώνονται για τα πάντα. «Μπορεί να δει κάποιος πόσο δυστυχισμένος είναι ο Άφλεκ όταν βρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις με τη Λόπεζ», ανέφερε η πηγή.