Ο Δημήτρης Σταρόβας δίνει τη δική του μάχη μέσα από το «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με τα νέα της υγείας του να είναι θετικά.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, είναι εκτός κινδύνου, αν και δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει, και έχει δίπλα του τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Αυτό που δεν είναι πολύ γνωστό για τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη είναι πως το πραγματικό του επίθετο είναι Λαγαριάς και υιοθέτησε το Σταρόβας από τον πατριό του, καθώς ο βιολογικός του πατέρας εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του όταν ήταν πολύ μικρός.


1-dhmhtrhs-starobas-shmeivma-apo-to-nosokomeio-video

Συγκλονίζει η ζωγραφιά του μέσα από το νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε, επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, την Άννα Σταθάκη, που είναι κολόνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: