Στη Δήλο θα βρεθεί τις επόμενες μέρες το Νο2 της NASA, η οποία μεταξύ των άλλων θα συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, η NASA σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Πέτρο Στάθη, ενόψει της αποστολής Artemis ΙΙΙ, προετοιμάζουν ένα μοναδικό γεγονός, που θα συνδέει το Διάστημα με το νησί μέσω ενός ισχυρού φωτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η πολυαναμενόμενη σεληνιακή αποστολή της NASA (Artemis III) είναι προγραμματισμένη για το 2026 και θα αποτελεί την πρώτη προσγείωση ανθρώπου στο φεγγάρι μετά το Apollo 17 το 1972.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Η καθαρόαιμη τελετουργική διαδικασία πάνω στη Δήλο, στη συνάντησή της με την πλέον επείγουσα ανάγκη του πλανήτη, είναι η πρώτη επίσημη «έξοδος» στον κόσμο του Alpha Mission Delos, που οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποιεί το World Human Forum της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς απ’ όλο τον κόσμο -ακόμα και με τη NASA. Έτσι, μετά το Apollo, είναι η ώρα για την αποστολή Artemis, όπως σοφά την ονόμασε η NASA. Οι δύο θεοί που γεννήθηκαν στη Δήλο -ο μόνος τόπος που έδωσε άσυλο στην κυνηγημένη από την Ήρα ερωμένη του Δία, τη Λητώ, προκειμένου να γεννήσει τον Απόλλωνα και την Άρτεμη- έδωσαν την ονομασία στις ιστορικές αποστολές. Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί, όπως έμαθα από μια καλή σχετικά πηγή, τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη Δήλο το Νο2 της NASA, η οποία μεταξύ των άλλων θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης θα βρεθεί στο νησί. Εξ όσων μαθαίνω, η NASA, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Πέτρο Στάθη, ενόψει της αποστολής Artemis, προετοιμάζουν ένα μοναδικό γεγονός, που θα συνδέει το Διάστημα με τη Δήλο μέσω ενός ισχυρού φωτισμού.