Μετά τη χθεσινή συντριβή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, έχει αρχίσει να σφίγγει περισσότερο ο κλοιός γύρω από τον… λαιμό του Γιάννη Αλαφούζου. Πλέον εκτός από τους οργανωμένους Παναθηναϊκούς έχουν βγει στο αντάρτικο και οι… πιο φυσιολογικοί οπαδοί, χρεώνοντας σειρά λαθών στον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων».

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, το αποδιδόμενο σφάλμα προς τον Αλαφούζο συνδέεται με την αλλαγή προπονητή, χωρίς όπως λένε να υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι πιθανό, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες να ενταθούν οι πιέσεις προς τον Αλαφούζο, που σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να μη βρεθεί στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, μπορεί και να οδηγήσουν το αφεντικό του ΣΚΑΪ μέχρι και στην αποχώρηση.

Στο πλαίσιο αυτό, επέστρεψαν από χθες το βράδυ οι φήμες που θέλουν τον Τούρκο επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι να σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την «πράσινη» ΠΑΕ από τον Αλαφούζο.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Μετά τη χθεσινή συντριβή στην Τούμπα, έχω σχεδόν τη βεβαιότητα πως έχει αρχίσει να σφίγγει, και μάλιστα περισσότερο από το αναμενόμενο, ο κλοιός γύρω από τον… λαιμό του προέδρου Αλαφούζου. Πλέον εκτός από τους οργανωμένους Παναθηναϊκούς έχουν βγει στο αντάρτικο και οι… πιο νορμάλ, χρεώνοντας σειρά λαθών στον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων». Από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω σε σχέση με το ποδόσφαιρο, το αποδιδόμενο σφάλμα προς τον πρόεδρο Αλαφούζο συνδέεται με την αλλαγή προπονητή, χωρίς όπως λένε να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν λάβω σοβαρά τα όσα ακούγονται, τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι πιέσεις προς τον Αλαφούζο, που σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να μη βρεθεί (εκ νέου) στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, μπορεί και να οδηγήσουν το αφεντικό του ΣΚΑΪ μέχρι και στην αποχώρηση. Στο πλαίσιο αυτό, επέστρεψαν από χθες το βράδυ οι φήμες που θέλουν τον Τούρκο επιχειρηματία Ατζούν να σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την πράσινη ΠΑΕ από τον Αλαφούζο. Είναι περιττό να σας πω ότι με το άκουσμα και μόνο της σχετικής ιδέας έχει ξεσηκωθεί μια μερίδα οπαδών που προφανώς δεν θα ήθελε να δει τη μεγάλη ελληνική ομάδα να καταλήγει στα χέρια ενός Τούρκου επιχειρηματία.