Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Άκης Σκέρτσος είναι πανταχού παρών όταν μιλάμε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πέραν της ασχολίας του με κάθε πτυχή του κυβερνητικού έργου, ο υπουργός Επικρατείας καταπιάστηκε μ’ ένα άκρως σημαντικό project που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο λόγος για τη σύνταξη της επιστολής προς την επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σχετικά με την πρότασή του περί παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υιοθέτηση ενός κανονιστικού πλαισίου έναντι των διαφορών που παρατηρούνται στις τιμολογιακές πολιτικές των πολυεθνικών.

Πρόκειται για την πρόταση που διατύπωσε χθες στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και η οποία, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα βρεθεί στο επίκεντρο επιστολής που θα στείλει άμεσα στις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε εδώ: Σκέρτσος: Ο Μητσοτάκης στέλνει επιστολή στην Κομισιόν για την ακρίβεια των πολυεθνικών - Γιατί πωλούν τα προϊόντα τους ακριβότερα στην Ελλάδα

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

- Όταν μιλάμε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Άκης Σκέρτσος είναι κάτι σαν τον αείμνηστο τον Μπεκενμπάουερ την εποχή που αλώνιζε στα γήπεδα, ή σαν το αλησμόνητο σλόγκαν της μπίρας «Μύθος». Υπάρχει παντού. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όπως έμαθα λοιπόν, χθες, πέραν της ασχολίας του με κάθε πτυχή του κυβερνητικού έργου, όπως άλλωστε κάθε μέρα, ο υπουργός Επικρατείας καταπιάστηκε μ’ ένα άκρως σημαντικό project που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός. Ο λόγος για τη σύνταξη της επιστολής προς την επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σχετικά με την πρότασή του περί παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υιοθέτηση ενός κανονιστικού πλαισίου έναντι των διαφορών που παρατηρούνται στις τιμολογιακές πολιτικές των πολυεθνικών. Πρόκειται για την πρόταση που διατύπωσε χθες στη συνέντευξή του στους Οικονόμου και Παυλόπουλο στον ΣΚΑΪ και σήμερα, μόλις μία ημέρα μετά και δια χειρός… Σκέρτσου η σχετική πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά, με την αποστολή της επιστολής στις Βρυξέλλες.