Με τον γιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο, συναντήθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το αντικείμενο της κουβέντας που είχαν οι δύο άνδρες έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού σχετιζόταν με τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία και ειδικότερα το σχολείο «Όμηρος» που λειτουργεί στη Χειμάρρα.

Φυσικά από το «μενού» της συζήτησης δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγώνας που δίνει ο Φρέντι Μπελέρης όλους αυτούς τους μήνες.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

- Δεν πέρασε απαρατήρητη (τουλάχιστον από τα πανέμορφα μάτια μου) η προχθεσινή συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη, με τον γιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο. Όπως έμαθα, γιατί μαθαίνω σχεδόν τα περισσότερα, το αντικείμενο της κουβέντας που είχαν οι δύο, έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού σχετιζόταν με τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία και ειδικότερα το σχολείο «Όμηρος» που λειτουργεί στη Χειμάρρα, αλλά και φυσικά τον αγώνα που δίνει ο Φρέντι Μπελέρης όλους αυτούς τους μήνες. Ο υπουργός Πιερρακάκης, άλλωστε, γνωρίζει όσο λίγοι στη «γαλάζια» παράταξη από ευρωεκλογές, γι’ αυτό και του έχει ανατεθεί (όπως σας έγραψα τη Δευτέρα) από τον πρόεδρο Μητσοτάκη η Κρήτη, μία από τις πιο δύσκολες περιφέρειες της χώρας.