Μαρτυρία ανθρώπου που ήταν παρών στην επίθεση του Κωσταντίνου Φλώρου προς τον Βασίλη Γραμμένο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος παρέχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών. Όπως ανέφερε, ο κ. Φλώρος είπε: «Βρίζεις μάνες, μαζέψου, κοντέ», προσθέτοντας ότι «ο κ. Γραμμένος ήταν στο πάτωμα και φώναζε "ωχ, η μύτη μου"».

Αναλυτικά ο αστυνομικός ανέφερε: «Βγαίνοντας από την αίθουσα του Κοινοβουλίου ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος μου είπε "ψηλέ, μάζεψε τον ανεξάρτητο των Σπαρτιατών για να μην έχουμε άλλα". Τον ρώτησα ποιον ανεξάρτητο βουλευτή εννοεί και πριν προλάβει να μου πει βγήκε από το Κοινοβούλιο ο κ. Φλώρος και τότε άρχισαν να λογομαχούν. Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής:

Φλώρος: Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Πες μου.

Γραμμένος: Κάνε μας τη χάρη και φύγε από εδώ.

Φλώρος: Βρίζεις μανάδες, μαζέψου, κοντέ.

Γραμμένος: Θα κάνω ό,τι γουστάρω, παράτα με».


Το "λάθος" για τα 50 μέτρα απόσταση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, προκύπτει ένα πρόβλημα σχετικά με την απόφαση που ορίζει ο κ. Φλώρος να μην πλησιάσει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι αυτός ήταν ο όρος που επέβαλε η ανακρίτρια, προκειμένου ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Σπαρτιάτης, να αφεθεί ελεύθερος.

Ο λόγος είναι ότι με βάση τις θέσεις των βουλευτών στη Βουλή, η μεταξύ τους απόσταση είναι μόλις 35 μέτρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0u3hciytgnl)

Ο Βασίλης Γραμμένος εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη

Υπενθυμίζεται ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά.

Όπως σημείωσε ο κ. Μαντάς: «Είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενέργεια βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ. Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του Κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του», με τον Βασίλη Γραμμένο να υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0twyohe7q9l)