Το Euro 2024 στη Γερμανία είναι αυτό που περιμένουν οι οπαδοί που σπεύδουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια που διαθέτει η UEFA. Φαίνεται όμως πως εν όψει του Euro 2024 στη Γερμανία, οι οπαδοί που αναζητούν εισιτήρια μέσω της UEFA αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα για το Euro 2024 που διοργανώνεται φέτος στη Γερμανία οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν εισιτήρια που δίνει η UEFA την περασμέμνη Πέμπτη. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έγιναν έξαλλοι μετά από ένα «τεχνικό σφάλμα» που εμπόδισε πολλούς να αγοράσουν εισιτήρια για το Euro 2024 στη Γερμανία μέσω της πύλης εισιτηρίων της UEFA.

Η πύλη της UEFA για τα εισιτήρια του Euro 2024 στη Γερμανία, η οποία άνοιξε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, λειτουργεί εισάγοντας τους θαυμαστές σε μια εικονική ουρά αίθουσας αναμονής προτού μεταφερθούν στη συνέχεια στην κεντρική σελίδα για να αγοράσουν εισιτήρια. Ωστόσο, η πύλη παρουσίασε μια σειρά τεχνικών ζητημάτων, με τους οπαδούς να παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το Euro 2024, στη Γερμανία.

Περίμεναν το Euro 2024 της Γερμανίας σε εικονική αίθουσα αναμονής

Πολλοί είτε έχουν κολλήσει στην εικονική αίθουσα αναμονής είτε η ιστοσελίδα παρουσιάζει ένα τεχνικό σφάλμα που αναγκάζει τους θαυμαστές να ανανεώσουν την ιστοσελίδα ανεπιτυχώς.

🇩🇪 UEFA Euro 2024 Germany: Stadium Update

Για άλλους, η σελίδα επισημαίνει ότι πρέπει να επαναφορτωθεί, προκειμένου το πρόγραμμα περιήγησης να επιτρέπει τα cookies - παρόλο που αυτή η επιλογή είναι ήδη ενεργοποιημένη.

“Είμαστε στο δρόμο μας, είμαστε στο δρόμο μας, σε μια εντελώς εξαντλημένη πύλη εισιτηρίων, είμαστε καθ' οδόν”, αναφέρει ένας οπαδός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία κάποιοι εκτονώνουν την οργή τους.

Στην ουρά για το Euro 2024, 500.000 ανθρωποι

Ένας έγραψε: "Πώς υποτίθεται ότι κάποιος μπορεί να πάρει εισιτήρια για αυτό το τουρνουά, για άλλη μια φορά το Portal έχει καταρρεύσει πριν ανοίξει και δείχνει απλώς ένα "τεχνικό σφάλμα" κάθε φορά που φτάνετε στην ουρά".

Ένας δεύτερος πρόσθεσε: "Η πύλη εισιτηρίων για το Euro 2024 είναι ένα αστείο. Τρόπος για να κάνετε το ποδόσφαιρο προσβάσιμο στους φιλάθλους".

Και ένας άλλος αστειεύτηκε: "Αυτή τη στιγμή 500.000 άνθρωποι στην ουρά μαζί μου. Μην νομίζετε ότι οι πιθανότητές μου για ένα εισιτήριο για το Euro 2024 είναι πολύ μεγάλες".