Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο δύσκολα θα δώσει το παρών ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Καταλανούς στο Palau Blaugrana. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Μια δύσκολη αποστολή στην οποία ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Κι αυτό γιατί τις 18 φορές που μια προημιτελική σειρά της Euroleage πήγε σε 5ο ματς, αυτό το νίκησαν οι γηπεδούχοι.

Ο Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα όταν πάτησε στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες κατά τη διάρκεια του β' δεκαλέπτου του Game 4 στο ΣΕΦ κι έκτοτε ακολουθεί θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για τον κομβικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο ΣΕΦ και ακολούθως θα μεταβεί στη Βαρκελώνη έχοντας τη στήριξη των οπαδών του που θα ακολουθήσουν την αποστολή.