Δεν τους θέλει να κοιμηθούν ήσυχοι στον Ολυμπιακό φέτος. Οι τραυματισμοί και τα προβλήματα χτυπούν σε εβδομαδιαία βάση και σε ανύποπτες φάσεις. Σε μια τέτοια τραυματίστηκε και ο Φίλιπ Πετρούσεφ στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου γύρου της Basket League.

Πηγαίνοντας να διεκδικήσει επιθετικό ριμπάουντ, ο Σέρβος φόργουορντ είδε τον Μηνά Παπαγιάννη (αδερφό του Γιώργου Παπαγιάννη) να τον πατά άθελά του στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να γυρνάει το πόδι του. Ο Πετρούσεφ αποχώρησε αμέσως για τον πάγκο κουτσαίνοντας και μόλις έκατσε του τοποθετήθηκε πάγος. Λίγο πριν το ημίχρονο αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17r5ltt8ck9) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17rc245oj1l)

Αξίζει να σημειωθεί πως τη στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν φανερά εκνευρισμένος και ανήσυχος, ένας οπαδός του Κολοσσού πήγε να... ανοίξει έντονο διάλογο με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Η κατάσταση τελείωσε με τους ανθρώπους της ασφάλειας να απομακρύνουν τον συγκεκριμένο οπαδό και τους Χρήστο Μπαφέ και Κώστα Παπανικολάου να... ηρεμούν τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17r9s0d2f01)