«Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», φέρεται να είπε στο τηλέφωνο, όταν ειδοποίησε τις Αρχές η 49χρονη, η οποία δολοφόνησε τον πατέρα της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4/05) στη Σάμο.

Στο σπίτι της επί της οδού 25ης Μαρτίου έφτασαν περιπολικά, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι, φέροντας πολλαπλά τραύματα.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα»

Τα πρώτα λόγια της 49χρονης στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της ήταν: «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ενώ σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες, πατέρας και κόρη είχαν διαταραγμένη σχέση.


Τον είχε ξαναχτυπήσει

Την ίδια ώρα οι συγγενείς υποστηρίζουν ότι η 49χρονη τον είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν, ενώ συγγενής θύματος είπε στο Star: «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η δράστις τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στη Σάμο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d10up59ioys9)

Νόμιζε ότι την δηλητηρίαζε

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας προσπαθούσε να δώσει τα φάρμακα στην 49χρονη βάζοντάς τα στο φαγητό, και ως εκ τούτου, εκείνη πίστευε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν συχνά μαζί του.