Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούν οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 62χρονης Μαρίας Δ. η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Οι δύο δράστες, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, αφού μαχαίρωσαν πέντε φορές στον λαιμό την άτυχη γυναίκα, την έριξαν στο κενό από τον 1ο όροφο προκειμένου να φανεί σαν ατύχημα. Άλλωστε η άτυχη Μαρία, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Οι δράστες προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο, αναφέρουν οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν πως το σκηνικό που αντίκρισαν δεν παραπέμπει σε ατύχημα αλλά σε εγκληματική ενέργεια. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ενώ τα τραύματα στον λαιμό της 62χρονης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19fw3886aa1)


Οι δράστες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δεν παραβίασαν κάποιο παράθυρο ή πόρτα του σπιτιού που βρίσκεται στην οδό Βυσσινίας στη Χαλκίδα. Συνεπώς, είτε η 62χρονη είχε ανοικτό κάποιο παράθυρο, είτε οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι και η άτυχη γυναίκα άνοιξε την πόρτα στους μετέπειτα δολοφόνους της.

Αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ συγκέντρωσαν και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα των δραστών. Τη σορό της Μαρίας Δ. εντόπισε η γυναίκα που την φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, η οποία κάλεσε αμέσως τις αρχές.



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19ew6wcfbpl)