Σοκ προκαλεί η εικόνα του 11 μηνών βρέφους κατέληξε στο νοσοκομείο, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο που ανήκει στην οικογένειά του στη Νέα Σμύρνη.

Το περιστατικό έγινε στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής (12/5). Το αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επουλωθούν τα σοβαρά τραύματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο σκύλος της οικογένειας φέρεται να άρχισε να δαγκώνει το μωρό στο κεφάλι, όταν ξεκίνησαν να το ταΐζουν. Η μητέρα ήταν στην κουζίνα την ώρα του συμβάντος και έσπευσε στο σημείο που βρισκόταν το παιδί, όταν άκουσε τις φωνές του.

Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στο κεφάλι του

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega για το σοβαρό περιστατικό, όπου είπε:

«Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Τη στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του. Χθες, έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα»

Όσο για το τετράποδο, σημείωσε: «Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί».

Σημειώνεται ότι το 11 μηνών μωρό δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d19f0gjxes49)