Ανείπωτη είναι η τραγωδία στην Θεσπρωτία με τον θάνατο ενός 17χρονου μαθητή. Ο μαθητής βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του. Το παιδί είχε πάει για ύπνο το μεσημέρι και όταν πήγε η μητέρα του τον ξυπνήσει τον βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με τους γιατρούς έφυγε από έμφραγμα ενώ κοιμόταν.

 «Το παιδί κοιμόταν και πήγε η μητέρα του να το ξυπνήσει κατά τις 16.30 γιατί είχε φροντιστήριο. Το βρήκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του», λέει η θεία του ανήλικου και αδερφή του πατέρα του ο οποίος πέθανε το 2013 από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

 «Ο αδερφός μου είχε χαθεί το 2013 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εκεί που καθότανε το έπαθε. Τώρα και ο ανιψιός μου έφυγε για τον ίδιο λόγο, από μυοκαρδίτιδα και έπαθε ανακοπή. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, χωρίς να έχει συμπτώματα. Η νύφη μου του έκανε συνέχεια εξετάσεις αίματος, υπέρηχο. Δεν είχε δείξει κάποιο πρόβλημα, το βρήκε μελανιασμένο» πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο νεαρός Κωνσταντίνος είχε άλλες δύο αδερφές και ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες την επόμενη χρονιά. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά.