Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πρώην συζύγου της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο Μενίδι έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί, καθώς προέκυψαν στοιχεία πως αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ο πρώην σύζυγος, μάλιστα, την είχε κακοποιήσει δύο φορές, με τελευταία το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, όταν η 40χρονη γυναίκα είχε καταφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου καταγγέλλοντας την επίθεση σε βάρος της. Τα ίχνη του 50χρονου άνδρα έχουν χαθεί και οι αστυνομικοί κάνουν εφόδους αυτή την ώρα σε σπίτια συγγενικών και φιλικών προσώπων αναζητώντας τον. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να χωρίσουν. Κάτι που ο 50χρονος δεν δεχόταν. Μάλιστα, φαίνεται πως η κίνηση της 40χρονης να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου φαίνεται ότι τον εξόργισε. Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας από την Αλβανία έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθούν κλήσεις και μηνύματα που ενδεχομένως να λάμβανε από τον 50χρονο.

Πρόκειται για την 6η γυναικοκτονία για το 2024. Η περίπτωση της 40χρονης γυναίκας έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με την περίπτωση της Κυριακής Γρίβα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η 40χρονη, όταν κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της, δεν θέλησε να μεταφερθεί σε δομή, θεωρώντας πως δεν απειλείται η ζωή της.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για περαιτέρω διερεύνηση. Το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι, βρέθηκε καρφωμένο στην κοιλιά του θύματος και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναλύσεις γενετικού υλικού και αποτυπώματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1atympxjvnl)

Η γυναίκα φέρεται να έχει τραύματα στο ύψος της κοιλιάς, ενώ δίπλα της βρέθηκαν τόσο η τσάντα της όσο και ένα μαχαίρι το οποίο πιστεύεται πως είναι το όπλο του εγκλήματος. Η σορός εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πάρνηθος, έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου. Οι αστυνομικοί από στιγμή σε στιγμή θα έχουν πρόσβαση σε υλικό από κάμερες ασφαλείας τις οποίες διαθέτουν τα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1asyghqnodl)