Δύο νέα ερευνητικά βραβεία για την έρευνά του στη διεθνή επιχειρηματικότητα απέσπασε ο μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Warwick Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο Παναγιώτης Κυριακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος απέσπασε το βραβείο καλύτερης διδακτορικής διατριβής «Pavlos Dimitratos Award» στο ετήσιο συνέδριο της ακαδημίας διεθνούς επιχειρηματικότητας Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας (Academy of International Business UK & Ireland) 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Birmingham.




Βραβείο καλύτερης διδακτορικής διατριβής "Pavlos Dimitratos Award" στο AIB UK&I συνέδριο 2024

Επίσης, απέσπασε το βραβείο καλύτερης διδακτορικής διατριβής και σημαντικότερης προσφοράς στο πεδίο της διεθνούς επιχειρηματικότητας από το Adam Smith Business School - University of Glasgow.

Bραβείο καλύτερης διδακτορικής από το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος είναι διδάκτορας διεθνούς επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και εργάζεται ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Enterprise Research Centre του Warwick Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για την έρευνά του για τα τεχνολογικά πάρκα και την επιχειρηματικότητα, μεταξύ άλλων, τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου ερευνητή για δύο συνεχείς χρονιές από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, 2021 και 2022. Επίσης, τιμήθηκε με το βραβείο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας 2022 από το Βρετανικό Συμβούλιο και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, ενώ έχει συμπεριληφθεί και στην ελληνική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Forbes με τους 30 πιο επιδραστικούς και επιτυχημένους νέους ηλικίας κάτω των 30 σε τομείς όπως το επιχειρείν, η έρευνα, οι επιστήμες, η κοινωνική συνεισφορά και η καινοτομία.