Το πρωί του Σαββάτου (18/5) παίχτηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παιδιά του θύματος, συνόδευσαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, στην τελευταία του κατοικία στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Τα παιδιά της Ενκελέιντα ακολουθούσαν το φέρετρο της μητέρας τους, ενώ όλος ο δρόμος γέμισε από συγγενείς και φίλους που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Στο χωριό Άλικοκ της Αλβανίας όπου έγινε η κηδεία της 40χρονης, τα αναγγελτήρια της κηδείας με τη φωτογραφία της γέμισαν τους τοίχους. Πάνω έγραφαν: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας ανθρώπου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1cxfqwhxndd)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: "Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές των δύο παιδιών", δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε, νωρίτερα σε δηλώσεις της, η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους για την κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Κυνικός και αμετανόητος ο γυναικοκτόνος

Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 50χρονος γυναικοκτόνος που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του αφήνοντας το μαχαίρι καρφωμένο πάνω στο άψυχο σώμα της μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου , κάτω από το σπίτι της ,τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5/2024).Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1cqgab8691d)