Ο Σταµάτης Μαυράκης ή Deleasis είναι ο γνωστός πλέον d.j., λάτρης του Σταµάτη Γονίδη, που χάρη στο τραγούδι «Ολα τα ξεχνάς» και την ιδιαίτερη ερµηνεία του, έγινε viral στο TikTok. Είναι 34 ετών, µε καταγωγή από τον Ασπρόπυργο, από όπου δεν θέλει να µετακοµίσει, όπως µας δηλώνει.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου “άδειασε” δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Έγινε χαµός στο TikTok µε το που εµφανίστηκες να παίζεις και να τραγουδάς «Ολα τα ξεχνάς» του Σταµάτη Γονίδη. Πώς έγινε;

Επαιζα σε ένα µαγαζί, στο «Macocote», στην Πάτρα, και ένας θαµώνας µε ανέβασε βίντεο στο TikTok όταν έπαιζα και «ερµήνευα» το τραγούδι του Σταµάτη Γονίδη «Ολα τα ξεχνάς». Γενικότερα έπαιζα το συγκεκριµένο τραγούδι όποτε έκλεινα το πρόγραµµά µου. Τη συνέχεια την είδατε στα βιντεάκια.

Επειτα από αυτό, έχεις έρθει σε επικοινωνία µε τον Σταµάτη Γονίδη;

Ηµουν στο αεροδρόµιο και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό µου. Ηταν ο Σταµάτης Γονίδης. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Ελα, ρε Στάµοοο, τι γίνεται, ρε παιδί µου; Ελα από το σπίτι µου να σε γνωρίσω». Πήγα και καθίσαµε για ώρες. Μου είπε πολλά. Είναι «µεγάλο σχολείο». Μάλιστα, µου έδωσε συµβουλές τι να προσέχω στη νύχτα. ∆εν έµεινε µόνο σε αυτό, αλλά µου τραγούδησε και επιτυχίες του. Περάσαµε σούπερ.

Πες µας λίγα λόγια για σένα. Πού µεγάλωσες;

Είµαι ο Σταµάτης ο Μαυράκης. Είµαι 34 χρόνων, γέννηµα-θρέµµα Ασπροπύργου Αττικής. Μένω ακόµη εκεί και δεν έχω σκοπό να µετακοµίσω. Αγαπάω την περιοχή µου. Τα παιδικά µου χρόνια ήταν µέσα στην τρέλα και έκανα όλο σκανταλιές. Ως αγοράκι, ατίθασο που ήµουν! Ξεκίνησα να δουλεύω από µικρή ηλικία κοντά στον πατέρα µου.

Τι σηµαίνει Deleasis; Γιατί το επέλεξες ως καλλιτεχνικό όνοµα;

Το «Δελεάσης» προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «δέλεαρ», δηλαδή δόλωµα. Μου το έβγαλε ένας φίλος µου στην ΣΤ’ Δηµοτικού, όταν τον «δελέασα» για ασήµαντο λόγο. Από τότε έµεινε. Τώρα µε φωνάζουν «Deleasis» όλοι.

Για ποιον θα ήθελες να παίξεις µουσική;

Θέλω να παίξω µουσική για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Να µε καλέσει να παίξω στην έναρξη προεκλογικής του οµιλίας. Θα ξεκινούσα µε τον ύµνο τον παλιό της Ν.Δ. Είµαι Νέα Δηµοκρατία µέχρι το κόκκαλο.

Εκανες viral το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου «Το δικό µας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε».

Αγαπάω την Κατερίνα Λιόλιου… Πεθαίνω. Με βοήθησε πάρα πολύ, θέλω να το πω αυτό. Εγινε viral το τραγούδι της µε τον τρόπο που τραβήξαµε το βιντεάκι στο καµαρίνι της στη Θεσσαλονίκη. Το τραγούδησα µε τον χαρακτηριστικό µου τρόπο… µε το στόµα µου (γέλια) και αµέσως το ξεχώρισε ο κόσµος. Το τραγούδι είναι τέλειο. Αυτή την περίοδο συνεργαζόµαστε στο «Lux Stage Athens», στη Συγγρού. Μακάρι να µην τελειώσει ποτέ όλο αυτό.

Δημοσιεύθηκε στο ένθερο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά».