Βαπτίζεται η δούλη του Θεού Αθηνά-Αλεξάνδρα. Την κόρη τους βάφτισαν την Κυριακή 28/4 η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο. Όπως είχε γνωστοποιήσει μήνες νωρίτερα η δημοφιλής ομογενής παρουσιάστρια, το κορίτσι τους πήρε το όνομα Αθηνά-Αλεξάνδρα. Το ζευγάρι γιόρτασε το baby bloom με πάρτι παρουσία όλων των καλών τους φίλων και συγγενών, στο προαύλιο του πολυτελούς του σπιτιού.

Μαρία Μενούνος: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάπτιση της κόρης της 

Στις λήψεις από τη φιέστα, διακρίναμε και Έλληνες, και δη πολύ γνωστούς. Αφενός τους καλούς φίλους του ζεύγους, την πρώην «Σταρ Ελλάς», νυν επιχειρηματία Μαριέττα Χρουσαλά, με τον σύζυγό της, εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, αφετέρου την Καλομοίρα με τον άντρα της, Γιώργο Μπούσαλη. Όλοι έλαμπαν, και περισσότερο απ’ όλους η Μενούνος, αφού είναι γνωστό -το έχει πει δεκάδες φορές- πόσο ταλαιπωρήθηκε μέχρι να αποκτήσουν το παιδάκι τους (από παρένθετη, υπενθυμίζουμε, μητέρα). Η βάπτιση τελέστηκε σε ελληνορθόδοξη εκκλησία, με τη Μενούνος κουκλίτσα ζωγραφιστή στο λευκό μάξι φόρεμά της, με τον χαρακτηριστικό ψηλό λαιμό. Άκρως εντυπωσιακή και η Μαριέττα Χρουσαλά, στο κομψό της deux pieces μίνι, με το ασορτί σακάκι διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Ενώ η Καλομοίρα ήταν σαν κοριτσάκι, με φλοράλ φόρεμα και σακάκι, απόλυτα ταιριαστά και αυτά με την περίσταση.

Να προσθέσουμε ότι στη συνέχεια, στο γλέντι α λα ελληνικά, η Μαριέττα αποχωρίστηκε τις γόβες, φόρεσε τα σνίκερ της και δεν σταματούσε να αγκαλιάζει τη νεοφώτιστη, και η Καλομοίρα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε. Η δε τούρτα της, όπου αναγράφεται το Athena, ήταν σαν λουλούδι, με το λευκό και το ροζ (κρέμα και φράουλα) να κυριαρχούν. Το ζευγάρι υποδέχθηκε το παιδί του στις 23/6/2023, δέκα χρόνια αφότου προσπαθούσαν να αποκτήσουν απόγονο και ενώ η Μαρία πέρασε γολγοθά μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

Αξίζει να προσθέσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο, με το που σαράντισε το μωρό, η Μενούνος βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στην Αίγινα, σημειώνοντας πως ταξίδεψε στο νησί με την κόρη της με σκοπό να πάρει την ευχή του πατέρα Δημοσθένη.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»