Τις τσέπες τους να φουσκώνουν θα δουν οι ηθοποιοί της σειράς ''Stranger Things'' του Netflix, αφού πρόκειται να λάβουν ένα τρελό ποσό για την τελευταία σεζόν της γνωστής σειράς.

Τα παιδιά της δημοφιλούς σειράς τους Netflix ξεκίνησαν την καριέρα τους παίρνοντας 20.000 δολαρίων ανά επεισόδιο, δηλαδή 80.000 δολάρια συνολικά (μόνο για τον πρώτο κύκλο).

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί της σειράς, πληρώνονταν όπως είναι κατανοητό, πολύ περισσότερο. Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, ο οποίος δεν ήταν μεγάλο όνομα πριν από το Stranger Things, κέρδιζε περίπου 80.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ η Γουινόνα Ράιντερ, το μεγαλύτερο όνομα μακράν στην πρώτη σεζόν, κέρδισε τα περισσότερα, δηλαδή 100.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Το ποσό αυτό ανέβηκε αρκετά τις επόμενες σεζόν, μετά την επιτυχία της σειράς.

Max’s Song (Full Scene) | Kate Bush - Running Up That Hill | Stranger Things | Netflix

Μέχρι την τρίτη σεζόν, τα παιδιά έφτασαν σχεδόν να κερδίζουν 250.000 δολάρια ανά επεισόδιο, με την πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν να κερδίζει 300.000 δολάρια, ενώ Χάρμπορ και Ράιντερ για την τρίτη σεζόν, πήραν 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο.


Το αστρονομικό ποσό της νέας σεζόν

Για την επερχόμενη σεζόν, το ποσό που πρόκειται να κερδίσει το καστ είναι αστρονομικό, καθώς σύμφωνα με το The Puck, τα «παιδιά» (εκτός από τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν) θα λάβουν συνολική αμοιβή 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα μεγαλύτερα «αδέρφια», ο Joe Keery, η Natalia Dyer, ο Charlie Heaton και η Maya Hawke, φέρεται να έχουν τον ελαφρώς χαμηλότερο μισθό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν, ενώ οι Χάρμπορ και Ράιντερ θα κερδίσουν 7,1 εκατομμύρια δολάρια για τους ρόλους τους στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αμοιβή της πρωταγωνίστριας Μίλι Μπόμπι Μπράουν παραμένει άγνωστη, καθώς έχει κάνει μια συνολική συμφωνία με το Netflix, που πιθανότατα περιλαμβάνει τα Enola Holmes και Damsel.