Το παρασκήνιο για τον αποκλεισμό της ολλανδικής αποστολής στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 αποκάλυψε ο συνθέτης του τραγουδιού της Κύπρου, Δήμητρης Κοντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Μάλμο της Σουηδίας μαζί με την υπόλοιπη κυπριακή αποστολή για την εμφάνιση της Silia Kapsis στην σκηνή.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι έχετε μάθει εσείς εκεί πέρα. Από αυτά που ακούμε όμως εδώ, οι τελευταίες πληροφορίες που έχω εγώ είναι ότι τελικά την χτύπησε την κοπέλα. Οπότε καλά έκαναν και τον απέκλεισαν, είναι ένας διαγωνισμός».

«Α, τελικά την χτύπησε, μαθαίνεις εσύ;» ρώτησε η Ναταλία Γερμανού με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να απαντά πως «έτσι ξέρω. Έτσι ξέρω, έτσι έχω μάθει. Ότι δηλαδή υπήρχε και φραστική επίθεση αλλά υπήρχε και χτύπημα».

«Οι δικές μου πηγές, γιατί είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία όσο γίνεται η εκπομπή, λένε ότι ο Joost Klein, την ώρα που συνέβη αυτό το περιστατικό, που επιτέθηκε στην κοπέλα, δεν ήταν απολύτως νηφάλιος» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d16tbe7u593d)