Την απογοήτευσή της της για την 11η θέση που πήρε η Ελλάδα με το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision εξέφρασε με ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή, τονίζοντας ότι πίστευε στο τραγούδι και θεωρούσε ότι άξιζε να πάει καλύτερα.
Βέβαια, όπως αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια χάρηκε για τη νίκη της Ελβετίας, καθώς ο Nemo ήταν πολύ καλός.

Η Καίτη Γαρμπή που πριν από 31 χρόνια είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός», μέσα από τα social media θυμήθηκε τη δική της εμπειρία λέγοντας:«Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια! »

Δείτε την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στη Eurovision πριν από 31 χρόνια

Ellada, chora tou fotos  Ελλάδα, χώρα του φωτός - Greece 1993 - Eurovision


Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

«Παρακολουθώντας όλες αυτές τις μέρες τα δρώμενα στη Γιουροβίζιον έζησα ξανά όλη τη διαδικασία του διαγωνισμού τον Μάιο του 1993 από την ώρα που έφτασα στο Μιλστριτ της Ισλανδίας μέχρι την ώρα που ξαναμπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής. 25 τότε οι διαγωνιζόμενες χώρες, η Ελλάδα κέρδισε την 9η θέση κι εγώ κέρδισα ένα επικό ρεκόρ 43´´κοντινό πλάνο χωρίς διακοπή! Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια! Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nemo ήταν πολύ καλός! Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα».