Το μήνυμα της για τη Eurovision έστειλε η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, Βίκυ Λέανδρος, η οποία είχε κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού με το Λουξεμβούργο το 1972, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει».

Η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε πως «η Μαρίνα Σάττι είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια και χορεύτρια», μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». Συγκεκριμένα, ανέφερε όιι «Η Eurovision άλλαξε από εκείνα τα χρόνια αλλά έπρεπε να αλλάξει. Κάποιες φορές υπάρχει υπερβολή με τον χορό. Το νούμερο 1 που βγήκε είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης και είχε και προσωπικότητα».

Αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή είπε πως της άρεσε το τραγούδι, αλλά «δεν σημαίνει πως εάν βγεις 11 δεν θα κάνει επιτυχία στο τραγούδι. Εγώ την πρώτη φορά που τραγούδησα στην Eurovision βγήκα τέταρτη και το τραγούδι μετά από χρόνια πούλησε περισσότερα εκατομμύρια. Δεν σημαίνει πως πάντα με ένα καλό τραγούδι θα βγει πρώτο. Η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Οι καλλιτέχνες πρέπει να μιλούν για πολιτικά θέματα αλλά όχι στην Eurovision».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17nkk3zg8z5)