Σε καλοκαιρινούς προορισµούς, αλλά και σε πόλεις εκτός συνόρων ταξίδεψαν οι Ελληνες celebrities τις ηµέρες του Πάσχα. Οι περισσότεροι γιόρτασαν παραθαλάσσια, αφού οι υψηλές θερµοκρασίες ήταν ιδανικές για να βουτήξουν και στα καταγάλανα νερά. Αρκετοί «πέταξαν» και µακριά από την Ελλάδα, σε εξωτικούς προορισµούς, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που άλλαξαν ήπειρο.

Στην Κρήτη, και συγκεκριµένα στο Ρέθυµνο, βρέθηκαν για τις ηµέρες του Πάσχα ο Σάκης Τανιµανίδης µε τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόµπα, και τις κόρες τους. Εκεί ήταν και ο Μάνος Γαβράς, που είναι ένας από τους επτά νονούς των δίδυµων κοριτσιών του Σάκη Τανιµανίδη και της Χριστίνας Μπόµπα.

Ο Σάκης Τανιµανίδης, µάλιστα, είχε συνάντηση µε τον γνωστό λυράρη Γιώργο Βογιατζάκη, αλλά και µε τον Νίκο Συνολάκη, και είπε τη δική του µαντινάδα, όσο η Χριστίνα Μπόµπα µε τις κόρες τους βρίσκονταν πίσω από την κάµερα και τραβούσαν βίντεο. Παρέα µε αγαπηµένους φίλους πέρασαν το Πάσχα η Σµαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης στο χωριό Μηλιές, στο Πήλιο, όπου τους φιλοξένησαν ο Βασίλης Χαραλαµπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου. Στην παρέα τους και αρκετά γνωστά πρόσωπα, αφού στο Πήλιο έχει σπίτι και η Μαρία Καβογιάννη.

Ολοι µαζί έγιναν µια παρέα και στις εικόνες που δηµοσίευσαν είδαµε την Ευδοκία Ρουµελιώτη, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιάννη Μπέζο και τη ∆ανάη Μπάρκα.


Το πρώτο της παιδί περιµένει σύντοµα και η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι περιµένει αγόρι.

Η ηθοποιός πέρασε το Πάσχα της µαζί µε την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους, ψήνοντας µε φουσκωµένη κοιλίτσα. Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η παρουσιάστρια της εκποµπής «Χαµογέλα και πάλι», όπου µένουν µόνιµα ο πατέρας της και ο αδερφός της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» κρατώντας χαµογελαστή τη λαµπάδα της.

Με την οικογένειά της πέρασε το οικογενειακό τραπέζι του Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δηµοσίευσε φωτογραφίες από τις στιγµές που πέρασε µε συγγενείς και φίλους στον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram. «Στην ταράτσα γίνονται τα καλύτερα γλέντια! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Υγεία και αγαπάτε αλλήλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στη φωτογραφία η γνωστή παρουσιάστρια του «Rouk Ζouk» πόζαρε µε τα αδέρφια της, Ακη και Πάνο, και µε τον πατέρα τους.

Η Σία Κοσιώνη έκανε ένα... break από το δελτίο του ΣΚΑΪ και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, το Καρπενήσι. ΕΚΤΟΣ Στη Γαλλική Ριβιέρα πέρασε το Πάσχα η Σταµατίνα Τσιµτσιλή.

Οπως η ίδια αποκάλυψε µε φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, µαζί µε τον σύζυγό της, Θέµη Σοφό, και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίµ, απόλαυσαν στιγµές χαλάρωσης και όµορφα τοπία στην Κυανή Ακτή.

Πάσχα µακριά από την Ελλάδα έκανε η Ιωάννα Τούνη, συνοδευόµενη από τον αγαπηµένο της ∆ηµήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.

Το ερωτευµένο ζευγάρι επέλεξε έναν εξωτικό προορισµό, και συγκεκριµένα τις Σεϋχέλλες. Η infl uencer ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στον λογαριασµό της στο Instagram από τις κρυστάλλινες παραλίες, όπου φορώντας µαγιό φαίνεται ότι περνούσε ανέµελες ώρες παίζοντας µε τον γιο της.

Στην Αµερική βρέθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης µαζί µε τη σύζυγό του, Αγγελική ∆αλιάνη, και τα παιδιά τους, Νικήτα και Λυδία.

Οι τέσσερίς τους έφυγαν τη Μεγάλη Εβδοµάδα και ταξίδεψαν µέχρι τη µεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία του Ιλινόις για να περάσουν τις πασχαλινές τους διακοπές.

Ο Γιώργος Αµούτζας και η Τάνια Μπρεάζου έκαναν Πάσχα στη Ρουµανία.

Η επίσκεψη στην πατρίδα της γνωστής τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη, αφού το ζευγάρι επισκέφθηκε ξανά τη Ρουµανία πριν από σχεδόν έναν µήνα, όταν ακόµη η σχέση τους ήταν απλώς µία φήµη.

Το Ντουµπάι επέλεξε η Μαρία Αντωνά για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα.

Μάλιστα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέλαβε και τον ρόλο της d.j., παίζοντας µουσική σε πολύ γνωστό µαγαζί στην περιοχή.


sddssd















ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ



Πληµµύρισε το Instagram από καλλίγραµµες Eλληνίδες που πέρασαν το Πάσχα στην παραλία, αφού αρκετές ήταν οι διάσηµες που επέλεξαν παραθαλάσσιους προορισµούς για τις ηµέρες του Πάσχα. Αλλωστε, ο καλός καιρός ήταν σύµµαχός τους, ώστε να φορέσουν το µαγιό τους και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μια σύντοµη εξόρµηση στη Ζάκυνθο έκανε η Ελένη Πετρουλάκη, που φόρεσε επίσης το µαγιό της και ανέβασε τη θερµοκρασία στα ύψη. Φωτογραφήθηκε πάνω σε σκάφος και έβαλε φωτιά στο Ιnstagram.

Στην Κρήτη απόλαυσε τις τελευταίες ηµέρες του Πάσχα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη µαζί µε τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, και την παρέα τους. Η γνωστή δηµοσιογράφος λατρεύει το συγκεκριµένο νησί και σε κάθε της ευκαιρία φροντίζει να το επισκέπτεται.

Στη Μύκονο πέρασε τις φετινές διακοπές της η ∆ούκισσα Νοµικού µαζί µε τον σύζυγό της. Η πρώην παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει µπει για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίµα και αυτό αποδεικνύει και η νέα της ανάρτηση στα social media. Συγκεκριµένα, δηµοσίευσε µια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, στην οποία ποζάρει µε το µπικίνι της.

Η Αθηνά Οικονοµάκου βρέθηκε στην Ανδρο για τις πασχαλινές της διακοπές και έκανε τις πρώτες βουτιές στην πισίνα.

Η 38χρονη ηθοποιός και επιχειρηµατίας πόζαρε στον φακό µε το ιδανικό στράπλες µαγιό. Πάσχα στην παραλία έκανε και η Θεοφανία Παπαθωµά. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε κόκκινο ολόσωµο µαγιό απολαµβάνοντας τις βουτιές της και τις χαλαρές στιγµές που ακολούθησαν κάτω από τον ήλιο.

Στην Αστυπάλαια πέρασε το Πάσχα η Ζέτα ∆ούκα, που δέχτηκε και ευχές για τη γιορτή της, αφού ονοµάζεται Γεωργία. Μαζί µε την κόρη της απόλαυσε ηλιόλουστες στιγµές στην παραλία και πόζαρε µε µαγιό.

Στην Πάρο µαζί µε γυναικοπαρέα πέρασε το Πάσχα η Μαρία Σολωµού.

Η ηθοποιός φόρεσε το µαγιό της και εντυπωσίασε µε το καλογυµνασµένο κορµί της.

1