Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ήταν σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το TV Queen, τις αρνητικές κριτικές που δέχεται η ίδια, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Το TV Queen είναι μια ευχάριστη πρόκληση. Τις διαγωνιζόμενες τις βλέπω αποφασισμένες. Έχω ξεχωρίσει μερικές διαγωνιζόμενες που έχουν ζήλο και θα κερδίσουν μια θέση στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση. Δεν δίνω σημασία στις αρνητικές κριτικές, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Πλέον διαχειρίζομαι τις αρνητικές κριτικές με διαφορετικό τρόπο, στο παρελθόν τις άφηνα να με επηρεάζουν χωρίς να το εκδηλώνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε επίσης: «Μετά το TV Queen δεν έχω κάποιο τηλεοπτικό πλάνο στο μυαλό μου, πηγαίνω με τη ροή των πραγμάτων. Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τους ανθρώπους και το κανάλι που συνεργάζομαι. Στο παρελθόν μου έκανε εντύπωση ότι όλος ο κόσμος είχε άποψη για τα νούμερα τηλεθέασης».