Σε συναινετικό διαζύγιο προχώρησαν το απόγευµα της περασµένης Παρασκευής Τατιάνα Στεφανίδου και Alpha.

Η Άρτεµις ∆ήµου, διευθύντρια Ειδήσεων και Ενηµέρωσης του Alpha, στον οποίο υπάγεται η εκποµπή «TLive», είχε επικοινωνία µε την Τατιάνα Στεφανίδου ανακοινώνοντάς της πως η συνεργασία των δύο πλευρών πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Επί της ουσίας το κανάλι αποφάσισε να µην ενεργοποιήσει το «+1» στο τρέχον συµβόλαιο της παρουσιάστριας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες η σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου µε τον Όµιλο Alpha-Star παραµένει καλή. Το νέο αυτό τηλεοπτικό διαζύγιο ήταν αποτέλεσµα συζητήσεων εντός του σταθµού εδώ και αρκετές εβδοµάδες. Το κανάλι επιθυµεί να αλλάξει τη φυσιογνωµία της µεσηµεριανής του ζώνης για την επόµενη σεζόν, µε πηγές του τηλεοπτικού σταθµού να κάνουν λόγο για «στρατηγική αναδιάρθρωση». Βέβαια δεν βοήθησαν καθόλου και τα νούµερα τηλεθέασης του «TLive», που ήταν αρκετά χαµηλά στο δυναµικό κοινό.

Δείτε επίσης: Έρχεται η νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου "η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" στον Alpha

ALPHA: Από την ενημέρωση, στην ψυχαγωγία 

Από την άλλη, θα πρέπει να επισηµανθεί πως ήταν µια χαµηλού κόστους εκποµπή, ό,τι κι αν µπορεί να σηµαίνει αυτό. Από τη νέα σεζόν η µεσηµεριανή ζώνη του Alpha αλλάζει ύφος και η ενηµέρωση δίνει τη σκυτάλη στην ψυχαγωγία.

Στόχος η προσέλκυση περισσότερων εσόδων µέσω των διαφηµίσεων, καθώς είναι γνωστόν πως η ψυχαγωγία παραδοσιακά αποφέρει στους τηλεοπτικούς σταθµούς περισσότερα κέρδη σε σχέση µε τον τοµέα της ενηµέρωσης. Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν είναι αν η νέα ψυχαγωγική εκποµπή θα είναι ζωντανή ή κάποιο µαγνητοσκοπηµένο format, µε το δεύτερο σενάριο να είναι για την ώρα και το επικρατέστερο.

Μέχρι στιγµής πηγές του Alpha δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που θέλουν τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά να αναλαµβάνει την απογευµατινή ζώνη του σταθµού µε καθηµερινή σχολιαστική εκποµπή. Βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς είναι σε τελικές συζητήσεις για νέα συνεργασία µε τον Alpha, που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα µία εκποµπή late night.

Αυτό που µένει τώρα να φανεί είναι ποιο θα είναι το επόµενο τηλεοπτικό βήµα για την Τατιάνα Στεφανίδου και τη σεζόν που δεν θα αργήσει να φανεί.




*Δημοσιεύθηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 13/5/2024