Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες" θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Αννα (Τόνια Σωτηροπούλου) θα μπει στην οικογένεια του Κοτρώτση ως η νοσοκόμα του Σώτου, μετά το χτύπημα με σφαίρα που θα δεχτεί εκείνος, όμως η ομορφιά και η χάρη της δεν θα αργήσει να πέσει στην αντίληψη του Κοσμά. Θα της προτείνει να βγουν για να συζητήσουν, όμως η Άννα θα τον επισκεφθεί μια μέρα μετά στο γραφείο του για να μιλήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της οικογένειάς του.

Η Άννα θα αρχίσει να λέει στον Κοσμά πως δεν μπορεί να του αντισταθεί και θα τον φιλήσει, κάνοντας τον να της παραδοθεί.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη του Ασημάκη πριν πεθάνει

Όσο οι δυο τους θα βρίσκονται κρυφά και η Αννα θα δίνει συνεχώς υποσχέσεις στον επιχειρηματία, η Νέλλα θα μετρά τις κινήσεις του άντρα της για να κάνει το μεγάλο χτύπημα, δηλαδή να σκοτώσει και τους δύο.

Ετσι, η αλήθεια που δεν μένει ποτέ κρυφή, θα την οδηγήσει ένα βράδυ στο Καβούρι, όπου Κοσμάς και Αννα θα έχουν δώσει ραντεβού κρυφά. Αυτό όμως που τελικά θα αντικρίσει δεν θα είναι αυτό που είχε στο μυαλό της.

Η Αννα με όπλο στο χέρι θα απειλεί τον Κοσμά που χρόνια πριν είχε καταστρέψει την οικογένειά της, ενώ εκείνος θα την παρακαλάει να δείξει έλεος. Η Νέλλα εν βρασμώ και από απόσταση θα πυροβολήσει την κοπέλα και λίγο αργότερα ο Κοσμάς θα την πετάξει στον γκρεμό, καλύπτοντας έτσι τα ίχνη της. Το ματωμένο του πουκάμισο ωστόσο θα το θάψει στον κήπου του σπιτιού του.

Ο Κοτρώτσης τότε θα πει στην Νέλλα πως του έσωσε τη ζωή και δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ.

Δείτε ακόμη: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ομαδική κακοποίηση της Δεσποινιώς - Ο Τάσος στη φυλακή

Η Νέλλα τότε θα του απαντήσει πως όταν του είχε πει πως η υπόσχεση που είχαν δώσει παλαιότερα -ότι θα στηρίζει ο ένας τον άλλον για πάντα- είναι μια υπόσχεση που την εννοούσε και πως την αποδεικνύει.

Η υπόθεση της Άννας όμως, δεν θα κλείσει τόσο εύκολα για τους δυο τους, αφού σύντομα η αστυνομία θα αναζητά τα χαμένα ίχνη της…