Ούτε ο Σάκης Ρουβάς να ήταν… Ο Στέφανος Κασσελάκης έµεινε και ο ίδιος έκπληκτος από τον κόσµο αλλά και τις φωνές έξω από το ξενοδοχείο όπου διέµενε στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ηπειρο στην αρχή της εβδοµάδας, είδε τους πολίτες να του ετοιµάζουν θερµή υποδοχή, τόσο θερµή, που και ο ίδιος σάστισε…

Την Τρίτη, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στην πόλη συνοδευόµενος από τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, και υποψήφιους ευρωβουλευτές. Επειτα από µια σύντοµη βόλτα στον δρόµο, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο, για να αφήσει τα πράγµατά του. Οµως ο κόσµος τον ακολούθησε και µαζί µε άλλους που ενηµερώθηκαν για το σηµείο διαµονής του έσπευσαν κάτω από το µπαλκόνι του και άρχισαν να τον φωνάζουν.

Μάλιστα, όλοι ζητούσαν να βγάλουν selfie µαζί του. Ανάµεσά τους έφηβοι, αλλά και κυρίες άνω των 60 ετών. Εξω από το ξενοδοχείο γινόταν το αδιαχώρητο, αφού είχαν µαζευτεί πάνω από 500 άτοµα και είχαν κλείσει οι παράπλευροι δρόµοι! Οταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε έξω, ήρθε αντιµέτωπος µε µια έκπληξη, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να φωτογραφηθούν και µε τον σύζυγό του, Τάιλερ.




Το κάλεσμα της τραγουδίστριας από το μικρόφωνο

Εν συνεχεία, το βράδυ της ίδιας µέρας και ενώ προχωρούσε στα σοκάκια της Πρέβεζας, άκουσε το όνοµά του δυνατά από ένα… µικρόφωνο! Ηταν τη στιγµή που περνούσε έξω από ένα µαγαζί µε ζωντανή µουσική. Η τραγουδίστρια που τον είδε σταµάτησε το τραγούδι και άρχισε να τον φωνάζει για να µπει µέσα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν της χάλασε το χατίρι και ανέβηκε στη σκηνή, όπου πήρε το µικρόφωνο και µίλησε στον κόσµο, αλλά και στην τραγουδίστρια, ευχαριστώντας την που ήθελε να τον καλέσει στην παρέα τους.

Το ίδιο βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης µε τον Tάιλερ πήγαν σε µπαρ της περιοχής και ήπιαν µπύρα, µε τους θαµώνες να µιλούν µαζί τους και να τους εύχονται τα καλύτερα. Νωρίτερα είχε περάσει από την Πάργα, όπου τον υποδέχτηκε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνοδευόταν και από τον σύζυγό του, βρέθηκε σε εστιατόριο στον Βάλτο Πάργας µε τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα και συνοµίλησαν για ζητήµατα της περιφέρειας, µε φόντο το Ιόνιο. Φυσικά, γευµάτισαν κιόλας, µε τον κόσµο να τους πλησιάζει στο τραπέζι και να φωτογραφίζεται µαζί τους, αλλά και να τους τραβά βίντεο.
handcuffs



*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά