Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συνόδευσε τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη στη περιοδεία του στη Κρήτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη επισκέφτηκε τα Ανώγεια, και πιο συγκεκριμένα το Αστεροσκοπείο Σκίνακα και παρακολούθησε μαζί με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη την παρουσίαση της εκπαιδευτικής δράσης «Αστεροσχολείο», ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο υπό ανακατασκευή Γυμνάσιο – Λύκειο Ανωγείων αλλά και το Δήμο Ανωγείων.

Νωρίτερα, βρέθηκαν στο Δήμο Μυλοποτάμου και το Γυμνάσιο Περάματος, και στο τέλος της περιοδείας είχαν συνάντηση με στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού, καθώς πνίγηκε σε αγκαλιές και σε αιτήματα για selfies. Άλλωστε, έχει όπως είπε και η ίδια «κρητικό ταμπεραμέντο και ας μην έλκει την καταγωγή της από εκεί».

el5
el1
el2
el4