Μια έντονη οικονομική δυστοκία φαίνεται πως ταλανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αυτή η απουσία ρευστότητας απασχολεί ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και στελέχη πρώτης γραμμής της Κουμουνδούρου, σκεπτόμενοι τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει, καθοδόν προς την κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Ζητείται λύση για τα οικονομικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λοιπόν, ειδικά μετά τις αναταράξεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της «ένεσης» στα ταμεία από ίδιους πόρους του Στέφανου Κασσελάκη τους προηγούμενους μήνες.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Κάτι μου λέει ότι κατά τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να παρατηρείται έντονη δυστοκία στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Η εξέλιξη αυτή έχει ανησυχήσει και μάλιστα έντονα τόσο τον πρόεδρο Κασσελάκη όσο και πολλά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Κουμουνδούρου, αφού αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να γίνει, αν το κομματικό αεροσκάφος μείνει από καύσιμο είκοσι μέρες πριν από τις εκλογές. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η προηγούμενη προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενισχύσει την κομματική ρευστότητα από δικά του χρήματα, δεν στέφθηκε και με τόσο μεγάλη επιτυχία, δυσκολεύομαι να εντοπίσω τη λύση που θα φέρει οικονομική άνοιξη (!) στην Κουμουνδούρου.