Ο αγώνας συνεχίζεται για τον Φρέντι Μπελέρη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας και κρατούμενο στις αλβανικές φυλακές, μετά από μία δίκη - παρωδία του καθεστώτος Ράμα.
Ο γιος του, Πέτρος, δίνει τη μάχη του σταυρού ανά την Επικράτεια για τον πατέρα του και γίνεται παντού δεκτός με ευρύτατη αποδοχή, τόσο από συνυποψήφιους Ευρωβουλευτές όσο και από στελέχη και μέλη του κόμματος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Πέτρος Μπελέρης επισκέφθηκε χθες τη Λαμία, συνάντησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και παρευρέθηκε στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε εικόνες

photo-2024-05-18-10-00-36
photo-2024-05-18-10-00-35__2_
photo-2024-05-18-10-00-35__1_
photo-2024-05-18-10-00-35


Εκεί ήταν, μεταξύ άλλων συνυποψηφίων, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Γιάννης Οικονόμου, καθώς και ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρος Κωστάρας.

Η υποδοχή των στελεχών του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ στη Λαμία ήταν ιδιαίτερα θερμή, με τις αγκαλιές και τις ευχές για κουράγιο και δύναμη για τον πατέρα του Πέτρου Μπελέρη να «δίνουν και να παίρνουν».



Χαρακτηριστική της νεοδημοκρατικής… πανστρατιάς υπέρ της υποψηφιότητας Μπελέρη είναι μία προ ημερών τηλεοπτική δήλωση του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος, αν και επίσης υποψήφιος, είχε πει ότι «Ο πρώτος σταυρός πρέπει να είναι στον Μπελέρη». Άλλωστε, η πιθανή εκλογή του θα στείλει ένα μήνυμα «ελευθερίας και εθνικής υπερηφάνειας», όπως είπε ο γιος του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας, καθώς θα αποκατασταθεί μία αδικία που αφορά όλους τους Έλληνες.