Με μεταφερόμενους οπαδούς του κόμματός του από την χώρα του ετοιμάζεται για το σόου στο Γαλάτσι ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα αλβανικού ΜΜΕ, δείχνει πούλμαν με Αλβανούς να περνάνε τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιέστα Ράμα στο Γαλάτσι. Όπως αναφέρει το αλβανικό μέσο factor.al, πολλά πούλμαν πέρασαν από ελληνοαλβανικά σύνορα της Κρυσταλλοπηγής προς τη χώρα μας. Εκτιμήσεις, μάλιστα, κάνουν λόγο για 2.000 Αλβανούς. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για Αλβανούς που... επιστρατεύθηκαν από τον Έντι Ράμα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα γεμίσει το Christmass Theater στο Γαλάτσι, όπου ο ίδιος θα μιλήσει σε συμπατριώτες τους, σήμερα το πρωί.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 6.000 Αλβανοί.


Έντι Ράμα: Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί στους δρόμους

Στο μεταξύ δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της επίσκεψης του Έντι Ράμα στην Αθήνα και της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει δύο συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας στο πλαίσιο της ιδιωτικής επίσκεψης του Ράμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διατεθούν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες και συγκεκριμένα σε εγρήγορση θα βρίσκονται άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., της Ασφάλειας, της Τροχαίας, των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Αντιτρομοκρατικής.

Τον Έντι Ράμα βέβαια θα συνοδεύουν και οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του, ενώ μέτρα από την Τροχαία και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ κατά τη διαδρομή του Αλβανού Πρωθυπουργού από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. και drones θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει και προσεκτικός έλεγχος στο στάδιο του Γαλατσίου, στο οποίο η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17dmvg3i0bl)


Έντι Ράμα: Τι αναμένεται να πει στην εκδήλωση στο Γαλάτσι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έντι Ράμα θα απευθύνει στους ομοεθνείς του που θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, όπου τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, μια προεκλογική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών του 2025 στη γείτονα χώρα.

Καταρχάς αναμένεται να ανακοινώσει την επιστολική ψήφο και τη διευκόλυνση που θα προσφέρει αυτή στους Αλβανούς που μένουν στην Ελλάδα και θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους χωρίς να υπάρχει ανάγκη μετακίνησής τους. Επίσης θα ανακοινώσει τη συμπόρευση 20 μεταναστών με το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας. Συγκεκριμένα θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» των ονομάτων 20 συμπατριωτών του που ζουν στην Ελλάδα και έχει διακριθεί ο καθένας στον τομέα του, οι οποίοι θα προσχωρήσουν ή θα συνεργαστούν με το κόμμα.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας είχε διαμηνύσει νωρίτερα ότι η ομιλία του δεν θα είναι πολιτική ενόψει των Ευρωεκλογών, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους από τη φασαρία που είχε προκληθεί για τον χρόνο έλευσής του στην Ελλάδα. Μάλιστα από το επιτελείο του Ράμα έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, καθώς θα πάει επίσης σε Λονδίνο, Μιλάνο και Ντίσελντορφ.


Ποιοι θα τραγουδήσουν

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, στη φιέστα του Έντι Ράμα που πέρασε από τριάντα κύματα μέχρι να βρει χώρο για να πραγματοποιηθεί θα τραγουδήσουν η Era Rusi και ο τράπερ Noizy. Να σημειωθεί πως οι κύκλοι του Έντι Ράμα απευθύνθηκαν στην Ελένη Φουρέιρα, ώστε να συμμετάσχει στην ομιλία του, κάτι που όμως που τελικά δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η τραγουδίστρια που κατάγεται από το Φιέρι και διατηρεί καλές σχέσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας της αρνήθηκε την πρόταση.