Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι γεμάτο από σπουδαίες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οι μεγάλες "μάχες" για τα Playouts της Super League, με τρεις ομάδες να... παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία τραβούν τα βλέμματα του κοινού. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα (20:00), κάτι που θα συμβεί και την τελευταία αγωνιστική.

Ψάχνει τη νίκη κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα η Κηφισιά

Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την προτελευταία αγωνιστική των Playouts της Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Ατρομήτου με ανατροπή αλλά ακόμη βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν κρατούν την κατάσταση στα... χέρια τους.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Super League 2 μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα βρεθούν ξανά στη δεύτερη κατά τάξη κατηγορία μετά από πέντε χρόνια.

Να επανέλθει στις νίκες θέλει ο Βόλος κόντρα στον σωσμένο Πανσερραϊκό

Ο Βόλος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μετά το 3/3 που έκαναν στις πρώτες αγωνιστικές των Playouts, προέρχονται από παιχνίδια χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά με το φάσμα του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Σερρών από τη πλευρά της, σφράγισε με κάθε επισημότητα την παραμονή της στην κατηγορία, μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα παίζει ξανά στη Super League του χρόνου για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει πραγματικότητα αυτό που υποσχέθηκε.

Για το 3/3 ο Παναιτωλικός με φόντο την παραμονή στη Super League - Αδιάφορο το Αστέρας - ΟΦΗ

Το δυσκολότερο έργο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό έχει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες κόντρα στην Κηφισιά και τον Αστέρα Τρίπολης και δεν θέλουν να ρίξουν την... καρδάρα με το γάλα λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες αντίθετα, έχουν να χαρούν τη χαρά της νικής από την πρώτη αγωνιστική των Playouts αλλά δεν κινδύνεψαν σε καμία στιγμή με τον υποβιβασμό, με τον προπονητή της ομάδας, Σάσα Ίλιτς, να κάνει διάφορα πειράματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεότερους παίκτες.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ουσιαστικά από έναν βαθμό για να επικυρώσουν και επίσημα την συμμετοχή τους και του χρόνου στη Super League


Η Βαθμολογία των Playouts δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε:

7. Πανσερραϊκός 35
8. Αστέρας Τρίπολης 34
9. Ατρόμητος 34
10. ΟΦΗ 34
11. Παναιτωλικός 30
12. Βόλος 29
13. Κηφισιά 28
14. ΠΑΣ Γιάννινα 19

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας στα playouts της Super League:

20:00 COSMOTE SPORT 2 Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα
20:00 COSMOTE SPORT 3 Βόλος - Πανσερραϊκός 
20:00 COSMOTE SPORT 4 Παναιτωλικός - Ατρόμητος
20:00 NOVASPORTS PRIME Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ