Όπως φαίνεται δεν της άρεσε και πολύ η Championship της Λέστερ και αποφάσισε να καθίσει μόλις ένα χρόνο και να επιστρέψει ξανά στην αγαπημένη της Premier League. Η ομάδα του Τζέιμι Βάρντι, μετά την ήττα της Λιντς από την ΚΠΡ με 4-0 σφράγισε και μαθηματικά την ανοδό της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αν κάνει το 2/2 στις επόμενες αγωνιστικές θα στεφθεί και πρωταθλήτρια.

Επιστροφή στην Premier League για την Λέστερ του Μαρέσκα

Η ευχάριστη έκπληξη των προηγούμενων χρόνων στην Premier League, Λέστερ, δεν θα μπορούσε να λείπει για πολύ από εκεί που ανήκει, κι έτσι ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στην Championship, πήρε το... χρυσοφόρο εισιτήριο της ανόδου για την μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά παρά τα σκαμπανεβάσματα της και κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η Λέστερ βρίσκεται στο +4 από την Λιντς που έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από την αδιάφορη ΚΠΡ και μπήκε σε... μπελάδες με την Ίπσουιτς να καραδοκεί σε απόστασης βολής.

Highlights: QPR 4-0 Leeds United | EFL Championship


Τα "παγώνια" κινδυνεύουν πλέον για τα καλά να χάσουν την απευθείας άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας, μιας και ναι μεν βρίσκονται στο +1 από την τρίτη Ίπσουιτς, αλλά έχουν δύο παιχνίδια παραπάνω, με αποτέλεσμα να μη κρατάνε πλέον την τυχή στα χέρια τους και τα Playoffs να μοιάζουν... μονόδρομος.