Το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έγινε "επεισοδιακό" με το σφύριγμα της λήξης κάτι που είχε να κάνει με την συμπεριφορά του Ματίας Αλμέιδα. Ο τεχνικός της Ένωσης είχε ένα θερμό επεισόδιο με άλλους παράγοντες και αξιωματούχους του ντέρμπι της Super League ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός προπονητής, ρωτήθηκε για το τι συνέβη και είπε πως ζήτησε συγγνώμη από τον άνθρωπο τον οποίο φάνηκε ακόμα και να πιάνει από τον λαιμό, παραδεχόμενος την επιθετική συμπεριφορά του.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League έκανε γνωστές σήμερα (29/4) τις κλήσεις σε απολογία, αναφορικά με τα παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο, αλλά σε αυτές δεν βρίσκεται το όνομα του τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Προφανώς επειδή δεν γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνα, από τον διαιτητή, Ρόμπερτ Σρέντερ ή στην έκθεση του παρατηρητή.

Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο θέμα αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε, μέσω του προφίλ του στο instagram:

"Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός είπα στα αποδυτήρια ‘την Σούπερ Λίγκα μας μέσα, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής κ. Γύλλος το έγραψε στην έκθεσή του και γι’ αυτό με τιμώρησαν για τρεις μήνες!

Πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή Γύλλο αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο. Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ!

Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο Γύλλος, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας".

Μπορεί να παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αφού δεν κλήθηκε από τη Super League


Ο Ματίας Αλμέιδα, όλα δείχνουν πως δεν αναμένεται να τιμωρηθεί. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι κανονικά στον πάγκο για το επόμενο ματς, που είναι το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs και το οποίο θα είναι κομβικό για την κούρσα του τίτλου.

Εκτός κι αν παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που έχει το δικαιώμα να το κάνει, ανεξάρτητα αν το πειθαρχικό όργανο της Super League δεν κάλεσε σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.