Η Νότιγχαμ Φόρεστ "μάχεται" για να παραμείνει στα... σαλόνια της Premier League και κάθε παιχνίδι έχει για την ίδια τον χαρακτήρα του "τελικού". Μαζί με τις Μπέρνλι και Λούτον "παλεύει" για να μην υποβιβαστεί στην Championship όμως ο αγώνας που δίνει είναι... άνισος. Σ' ένα από τα πιο κομβικά ματς της σεζόν, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ηττήθηκε με 2-0 από την Έβερτον στο οποίο διαιτητής, επόπτες και VAR "έκλεισαν" τα μάτια σε τρεις ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι.

Φυσικά, αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νότιγχαμ που μέσω ανάρτησης της διαμαρτυρήθηκε δικαίως για την εις βάρος της διαιτησία, σε μια σεζόν που η διαιτησία στην Αγγλία έχει σηκώσει... θύελλα αντιδράσεων σε πολλές αναμετρήσεις και έχει διαμορφώσει αποτελέσματα. Άργησε αλλά... ήρθε η δικαίωση για τη Νότιγχαμ καθώς ο επικεφαλής της διαιτησίας της Premier League, Χάουαρντ Γουέμπ παραδέχτηκε την αδικία που υπέστη στον αγώνα με την Έβερτον αναφορικά με τα πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Η δικαίωση ήρθε όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει...

Ο επικεφαλής διαιτησίας της Premier League παραδέχτηκε τα διαιτητικά λάθη στον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Έβερτον

Όχι σε μια, ούτε σε δυο αλλά σε... τρεις περιπτώσεις, διαιτητής, επόπτες και VAR έκαναν τα "στραβά" μάτια στον επεισοδιακό αγώνα της Νότιγχαμ με την Έβερτον στο "Γκούντισον ΠΑαρκ" όπου με το τελικό 2-0 οι φιλοξενούμενοι "πληγώθηκαν" στη μεγάλη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην Premier League. Ο Χάουαρντ Γουέμπ επικεφαλής διαιτησίας της PGMOL η οποία τα έχει κάνει... μαντάρα με θυελλώδεις αποφάσεις καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Νότιγχαμ.

"Τρεις κακές αποφάσεις. Τρία πέναλτι δεν μας δόθηκαν , το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο. Προειδοποιήσαμε την PGMOL ότι ο VAR είναι οπαδός της Λούτον πριν από το παιχνίδι και εκείνοι δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Η Νότιγχαμ θα εξετάσει πλέον τις επιλογές τις από εδώ και πέρα", είχε αναφέρει στην ανάρτηση της η Νότιγχαμ μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο οποίο εξαπέλυσε πυρά κατά του VARιστα ο οποίος υποστηρίζεται ότι είναι οπαδός της Λούτον, ομάδα που στην ουσία "μάχεται" με την Νότιγχαμ και τη Μπέρνλι για παραμονή.