Ο Ματίας Λεσόρ είναι θαμώνας στο Top 10 των φάσεων του μήνα που βγάζει η Euroleague. Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού, που κάνει σπουδαία χρονιά, είναι αγρίμι και το αποδεικνύει στο παρκέ. Τα καρφώματά του είναι εκκωφαντικά και αυτό λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τον επίσημο οργανισμό. 

Euroleague: Τι έκανε ο Λεσόρ

Ο Λεσόρ, σε αυτήν την περίπτωση, είναι στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, ο Γάλλος έκανε ψηλά το σκριν στον Κέντρικ Ναν. Οι αμυντικοί της ομάδας του Κάτας ντούμπλαραν τον περιφερειακό του Παναθηναϊκού. Ο Λεσόρ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη γραμμή του τρίποντου. 





Την πήρε, έκανε δύο ντρίμπλες και την κάρφωσε με το ένα χέρι. 

Εντυπωσιακή φάση, που κέρδισε τη θέση της στο νούμερο 7. Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε αυτό το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, έχει το πλεονέκτημα, αφού το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου (21:15) φιλοξενεί τη Μακάμπι στο πέμπτο ματς που θα κρίνει τη συμμετοχή στο Final 4 του Βερολίνου (24-26 Μαΐου). 

Νούμερο ένα ήταν το poster dunk του Ερκάν Οσμάνι στον Τζος Μπολομπόι, στο εντός έδρας παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα.