Είναι ο παίκτης που δηλώνει με τις πράξεις του πως έχει έρθει για να πάρει τα πάντα. Αυτός είναι ο Κέντρικ Ναν που έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματά του φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός παιχταράς έχει σχηματίσει ένα συγκλονιστικό δίδυμο με τον Κώστα Σλούκα και οδήγησαν τον "Εξάστερο" εκ του ασφαλούς στο Βερολίνο και το Final-Four της Euroleague!

Στο καθοριστικό Game 5 κόντρα στη Μακάμπι, ο Κέντρικ Ναν έπαιξε και για τον Κώστα Σλούκα καθώς ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στη γάμπα. Παρ' όλα αυτά, αισθάνθηκε ακόμη πιο άνετα. Όλοι οι συμπαίκτες του έψαχναν αυτόν και εκείνος φόρτωσε με πόντους το καλάθι των Ισραηλινών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ναν έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας του, πριν καν το τζάμπολ της αναμέτρησης. Όλοι όμως ήξεραν τι θα ακολουθήσει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

"Είναι σπουδαίο, πρέπει να δώσουμε τα credits σε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια, στα παιδιά που πέρασαν από πολλούς τραυματισμούς και σε όλη την ομάδα. Είναι μια μεγάλη μέρα. Τα καταφέραμε με σκλήρή δουλειά και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Είναι τρελό, μεγαλώνω ως παίκτης, το κάναμε μαζί σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά και για όλη την ομάδα".

Για τον Κώστα Σλούκα: "Δεν έχω να πω πολλά για τον Σλούκα, αφήνω το παιχνίδι να μιλήσει".